23 Feb

Förhandstitt: nytt på Oloko

Hoho kära olokaner,


snart finns det nya saker att upptäcka på Oloko!


Nya gruppfunktioner!


Om ni är medlemmar i Deika, Eka eller Zurak vid det visa trädet, så är det hög tid nu! För snart väntar er en ny cool gruppkostym och en ny spännande gruppuppgift med värdefulla vinster! Glöm inte heller de nya grupprummen – inträde självklart endast för medlemmar. :)


Guldmedlemmar som tillhör en grupp kan snart använda de nya gruppspecifika gruppkasten och rörelserna!


Bo som du vill!


Alla djur får snart en egen hus och markdesign! Snart lever ni i vilda västern, i bergen, i en dal eller i en harmonisk zenträdgård! Olokaner med ett Guldmedlemskap kan köpa alla husdesigns och bakgrunder och kombinera dem med varandra.


Vår Oloko tackar för all snö som ni matat henne med den senaste veckan! I belöning får cool461 ha Oloko-dräkten i en vecka. Gruppsegrare var Zurak. Tydligen var det lite för kallt, för nu har Oloko en förkylning. :( Då hjälper bara en sak: sköldpaddsmedicin. Oloko måste bli frisk igen!


Oloko-centralen sätter nu alla hjul i rullning så att ni snart kan utforska de nya sakerna. Kanske till och med idag eller i morgon…


Ta det lugnt!
Er Marla


P.S. Problemen som några av er har upplevt vid det visa trädet är lösta nu. :)

One Response to “Förhandstitt: nytt på Oloko”

  1. Isak Renman says:

    oloko är bättre än panfu