14 Feb

På fredag är det Gulddag!

Hej kära olokaner,


till alla hjärtans dag ger er oloko-centralen en speciell sockersöt present: På fredag är det Gulddag! Alla olokaner får använda alla funktioner som följer med ett guldmedlemskap, alltså köpa kläder och möbler, använda den stora trädgården bävern och turbobrunnen, köpa sällsynta växter och pröva trollmedlen. Då kan ni ha en romantisk dag med era nära och kära. Vi har ju tillräckligt med romantiska möbler och kläder i butikerna. ;)Oloko är den här veckan sugen på snö.Så ansträng er och vinn en cool Olokodräkt att ha i en vecka. Den här veckans vinnare är anna618 med 12 bakade kringlor. Gruppvinnare är den här veckan Zurak. Stort grattis!


Ha en romantisk vecka. ;)
Er Marla

One Response to “På fredag är det Gulddag!”

  1. Fille39 says:

    Varför har ni tagit bort texa relexa och den där hundstaden.